Asiakastarinoita

Valmistettuja kohteita yhdistää asiakaslähtöinen suunnittelu ja tuotanto.

Tehokasta paritalorakentamista Tuusulassa.

Olemme kehittäneet Tuusulaan asiakkaalle tehokkaan ja toimivan konseptin paritalojen aluerakentamiseen. Puuelementit optimoidaan jokaiselle tontille yksilöllisesti, jolloin asunnoista saadaan mahdollisimman suuria käytettävissä olevan rakennusoikeuden puitteissa. Paritalot suunnitellaan ja valmistetaan mahdollisimman valmiiksi tehtaassamme ja asiakkaan haluamilla detaljeilla. Asiakkaalla on oma asennusryhmä, jonka kanssa päivitetään toimintamalleja jokaisen pienenkin yksityiskohdan nopeuttamiseksi. Yhdessä toimimalla saavutetaan erinomainen lopputulos.

Valmiiksi maalattuja rivitaloelementtejä Poriin.

Asiakas rakentaa Poriin näyttäviä, laadukkaita ja hyvällä hinta-laatusuhteella olevia rivitaloasuntoja. Rivitalot valmistetaan asiakkaan omista piirustuksista. Hietakulman valmiiksi maalatut puuelementit mahdollistavat paljon suuremman määrän valmistuvia asuntoja vuodessa kuin mitä asiakas on aiemmin valmistanut. Puuelementit ovat tehtaalla valmiiksi maalattuja ja ulkoseinän verhous on nostettuna aina ristikkoon saakka. Asiakkaan omat työntekijät asentavat puuelementit ja Hietakulmalle kuuluu puuelementtien toimittaminen työmaalle juuri oikeaan aikaan.

Moderni puutalo Kankaanpäähän.

Hietakulman puutalo näyttää erehdyttävästi kivitalolta. Olemme kehittäneet omaan tuotantoomme järjestelmän jolla saamme valmistettua Aquapanel-pintaisia puuelementtejä. Aquapanel on sementtipohjainen levy jonka päälle pystytään ohutrappaamaan näyttävä pinta. Rapattu Hietakulman puuelementti on kustannustehokas tapa rakentaa moderni ja nykyaikainen kivitalon näköinen puutalo. Levytyksen alle asennetaan ristiinkoolaus ja levytys tehdään lähes valmiiksi tehtaallamme. Työmaan viimeistelyyn jää vain elementtien saumakohtien levytysten asennus joka voidaan tehdä ihan normaalilla ruuvikiinnityksellä.

Viikossa sisätöihin mökkityömaalla Sodankylässä.

Asiakas on ollut innokas lapinkävijä jo 1970-luvulta lähtien. Oman mökin rakentaminen tuli ajankohtaiseksi ja päätös rakentaa mökki Sodankylään tuli kuin itsestään. Sodankylään rakennettiin yhdessä suunniteltu Hietakulman puutalo. Lomarakennuksen rakentamiseen ja työmaalla olemiseen on vuodessa vain rajattu aika joten toimituksen ja asennuksen tulee olla oikea-aikainen ja nopea. 80m2 mökki toimitettiin yhdessä kuormassa jossa oli lattiaelementit, seinäelementit, räystäselementit ja kattoristikot kaikki samalla kertaa. Hietakulman asennuksessa käytetään kuljetuskalustoa jossa on autoon asennettu nostolaitteisto elementtien asennusta varten. Tämä mahdollistaa pitkällä sijaitsevan puutalojen ja elementtien tehokkaan ja nopean asentamisen. Asiakkaalle oli tärkeää että mitään rakennusmateriaaleja ei välivarastoida vaan asennetaan nopeasti paikalleen. Tämä lupaus piti ja asiakas pääsi sisätöihin alle viikossa asennuksen alkamisesta. Toimitukseen kuului vesikattovalmis puutalo puuverhouksella.

Tiili- ja puuverhottuja rivitaloja Kankaanpäähän.

Hietakulma Oy on rakentanut Kankaanpäähän rivitaloasuntoja joissa on julkisivussa sekä tiili- että puuverhous. Tiiliverhottuun puuelementtiin asennetaan pelkästään tuulensuojakipsilevy. Puuverhouksen osalle asennamme koolauksen ja paneloinnin valmiiksi tehtaassamme. Rivitaloasuntoihin toimitetaan myös puurakenteiset huoneistojen väliset seinäelementit. Huoneistojen välisissä seinäelementeissä puuelementti on rakennettu kahdesta toisistaan erillään olevista rungoista joiden avulla ääneneristävyysvaatimukset toteutuvat. Elementtiin asennetaan myös molemmin puolin kaksi kipsilevyä jolloin saavutetaan tarvittavat palomääräykset.