Toimitussisältö

Räätälöimme aina asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen toimitussisällön. Valitse näistä sopivat vaihtoehdot.

Vesikattovalmis

Vesikattovalmis soveltuu hyvin rakentajalle, joka haluaa keskittyä enemmän sisäpuolen viimeistelytöihin kuin ulkopuolen askareisiin. Asennamme vesikatteen vaihtoehtoisesti joko pellistä tai tiilestä. Vesikatevaihtoehtoja on useita. Vesikateasennuksen yhteydessä projektisi on nopeasti valmiina. Erilaisia vaihtoehtoja peltikatteeseen on modernimmasta konesaumakatteen näköisestä teräskatteesta aina tiilikuvioiseen teräskatteeseen asti. Tiilikatteissa voit valita esimerkiksi valita kestävämmän Effect-pinnoitteen tai modernin suoran kattotiilen. Vesikourut, läpiviennit ja kattoturvatuotteet eivät kuulu toimitukseen.

Lue lisää »

Säältä suojaan

Säältä suojaan toimitus on suosituin sisältömme. Asiakas saa projektinsa nopeasti "säältä suojaan" eli sateelta suojaan. Asennamme runkopaketin lisäksi aluskatteen, rimat, ruoteet ja otsalaudat. Rakennusten kosteuden hallinta on todella tärkeää projektin aikana. Säältä suojaan toimitus jatkaa kuivien rakenteiden ketjua, joka alkaa jo tehtaallamme, kun materiaaleja varastoidaan ja elementtejä rakennetaan. Jos valitset tämän sisältömme varmistat samalla saumattoman yhteistyön ristikkoasennuksen ja aluskatteen asennuksen kesken. Aluskatteen asennus alkaa heti ristikkoasennuksen jälkeen.

Lue lisää »

Runkopaketti

Runkopaketti on hartiapankkirakentajan aatelistoa. Runkopaketti soveltuu rakentajille, jotka haluavat itse olla vahvasti mukana rakentajina tai rakennuttajina. Runkopaketti on rakentajalle varma tapa, koska asennamme kantavat puurakenteet, jolloin asiakas saa myös kymmenen vuoden takuun kantaville rakenteille. Runkopaketti on myös mahdollista tilata ilman asennusta, jolloin asennus tapahtuu omalla timpuriporukalla tai muilla alan ammattilaisilla. Käytännössä runkopakettiin kuuluu nykyaikaisin standardein ja laadunvarmistuksineen toteutetut seinäelementit ja kattoristikot kantavine rakenteineen.

Lue lisää »

Verhouspaketti

Verhouspaketti on erinomainen valinta sisältöön. Verhouspakettiin kuuluu aina paneloinnin tai lomalaudoituksen lisäksi ikkunoiden pieli- ja vuorilautojen sekä ikkunan vesipeltien asentaminen. Uutena vaihtoehtona on myös rappauksen alle asennettu Aquapanel-verhous. Puuverhouksemme on aina asiakkaan sävyyn pohjamaalattuja ja homeenestokäsiteltyjä. Verhoukset voivat olla vaakaan, pystyyn tai vaihdella asiakkaan halun mukaan. Peltiverhouksessa voimme asentaa koolauslaudat tehtaallamme valmiiksi ja tiiliverhouksen yhteydessä elementti jää tuulensuojapinnalle.

Maalauspaketti

Verhouspakettiin on mahdollista lisätä maalauspaketti, jossa asiakas säästää aikaa ja vaivaa urakassaan. Maalauspaketin yhteydessä ulkoverhouspaneelit tulevat pohja- ja lisäksi vielä välimaalattuna tehtaallemme ja maalaamme ne vielä perinteisellä sudilla kolmanteen kertaan. Tällä tavalla lopputuloksesta tulee näyttävä. Maalauspaketissa maalaamme tehtaalla asennetut puuosat aina paneeleista räystäselementin aluslautoihin.

Väliseinäpaketti

Väliseinäpaketti helpottaa asiakkaan urakkaa materiaalien tilauksessa ja useimmiten tuotteet mahtuvat samaan kuormaan toimituksemme yhteydessä. Toimitukseen kuuluu väliseinien puurungot, eristeet ja kipsilevyt. Toimitussisältö vaihtelee suunnitelman mukaan. Väliseinän runkopuut ovat kertopuuta, ala- ja yläohjauspuut massiivipuuta. Kantavat puurakenteiset väliseinärungot kuuluvat jo ilman väliseinäpakettiakin toimitukseen.

Ota yhteyttä.