Show menu
Hide Menu

Hengittävä omakotitalo Ulvilaan

Allergiaystävällinen ja hengittävä omakotitalo. Suunnittelimme ja toteutimme yhdessä asiakkaan kanssa perheelle parhaan mahdollisen asuinympäristön heidän tarpeisiinsa.

”Hietakulma on luotettava toimija, meillä yhteistyö pelasi ja puhuttiin alusta saakka samaa kieltä. Tehokasta ja laadukasta asennustyötä. Ainoa kumppani kenen kanssa nykyään toimitaan elementtiasioissa.”

Toni Seppä
Rakennustekniikka Seppä Oy


 

Talon suunnittelu aloitettiin asiakkaan pohjaluonnoksesta ja ajatuksista. Arkkitehtisuunnitelmat syntyivät yhdessä ajatuksia vaihdellen ja lopulta Hietakulman suunnittelun toimesta. Talon rakenteiden suunnittelu tehtiin yhdessä asiakkaan ja heidän rakennesuunnittelijoiden kanssa. Kohteeseen muokattiin ulkoseinäelementtirakenne hengittäväksi ja allergiaystävälliseksi. Ulkoseinä koostui kahdesta rungosta (42x198 + 48 x 48) joissa molemmissa käytettiin pellavaeristeitä. Höyrynsulkumuovi korvattiin ilmansulkupaperilla. Tärkeää oli suunnitella yhdessä loputkin rakenneosat talosta, joten saatiin paras mahdollinen lopputulos. Olemme todella tyytyväisiä asiakkaan asiantuntevaan ja tarkkaan tekemiseen. Meille kuului puuelementtien, kattoristikoiden ja päätyräystäselementtien tuotanto ja asentaminen sekä tuotteen yhdessä kehittäminen.

 


MITEN VOIMME AUTTAA?

Ota yhteyttä – asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

circle-icon-phone.png

Puuelementtipuhelin
02 573 0310

Ristikkopuhelin
02 573 0320

circle-icon-place.png

Hietakulma Oy
Koskenojankatu 11
38700 Kankaanpää