Show menu
Hide Menu

Valmiiksi maalattuja rivitaloelementtejä Poriin

Hietakulman puuelementtien maalauspalvelu mahdollistaa kohteen luovuttamisen nopeutetulla aikataululla.

”Aloitimme Hietakulman kanssa asioinnin ostamalla kohteisiimme ensiksi vain ristikoita. Vuosien yhteistyön seurauksena olemme yhdessä muuttaneet toimintamallia ja pystymme rakentamaan paljon enemmän asuntoja vuodessa kuin aiemmin. Kohteisiimme tulee Hietakulmasta mahdollisimman pitkälle tehtaalla rakennetut seinät, ristikot ja räystäselementit asennettuna työmaalla.”

Marco Halonen
Rakennuspalvelu Halonen Oy


 

Valmiiksi maalatun rivitalon tunnistaa nopeasta luovutuksesta asiakkaalle. Sääoloille emme me rakentajatkaan voi mitään. Mahdollisimman valmiiksi rakennettujen puuelementtien yksi hyvistä puolista on hyvälaatuinen lopputulos on sitten ulkona sateista tai aurinkoa. Ulkoseinä- ja päätyräystäselementit homeenestokäsitellään, pohja-väli ja viimeistelymaalataan niin hienoksi, että asiakkaat ovat ihmeissään. Valmiiksi maalattu elementti on säänkestävämpi ja valmis paketti luovutettavaksi asukkaille. Ikkunoiden pieli- ja vuorilaudat sekä vesipellit asennetaan kuivissa tiloissa tehtaassamme jo valmiiksi elementtiin. Viimeistelytöiden hitaat vaiheet epätasaisella maastolla jää unholaan.

 

Kohteeseen toimitettiin ulkoseinäelementit, huoneistojen väliset seinäelementit, kattoristikot ja päätyräystäselementit. Asennuksen hoiti asiakkaan ammattitaitoinen henkilökunta.


MITEN VOIMME AUTTAA?

Ota yhteyttä – asiakaspalvelumme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

circle-icon-phone.png

Puuelementtipuhelin
02 573 0310

Ristikkopuhelin
02 573 0320

circle-icon-place.png

Hietakulma Oy
Koskenojankatu 11
38700 Kankaanpää